Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

reCAPTCHA Does not work on Contact Form

09-22-2012, 11:52 PM
# 1 (permalink)
cdhodgdon
The reCAPTCHA does not show up on the contact us forms. If I fill out the form and click send, it tells me that a blank option is not allowed. reCAPTCHA does show up on the register form for the site and works correctly.

The only file that has been changed is the default.php file in the yourgrids/html/com_contact/contact

Nothing was deleted from this file, it was just changed around to allow the contact us form to show up like it did in Joomla 1.5.

I have any reinstalled yourgrids and it still did not work. Need to have reCAPTCHA working. Thanks

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: not public yet

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes
09-23-2012, 11:42 AM
# 2 (permalink)
neo
"The only file that has been changed is the default.php file in the yourgrids/html/com_contact/contact
"

make sure that contact.xml in that folder has fieldset captcha


Code:

	<fieldset name="captcha">
		<field
			name="captcha"
			type="captcha"
			label="COM_CONTACT_CAPTCHA_LABEL"
			description="COM_CONTACT_CAPTCHA_DESC"
			validate="captcha"
			namespace="contact"
		/>
	</fieldset>
I would revert back to original and test first
09-23-2012, 01:49 PM
# 3 (permalink)
cdhodgdon
There was no contact.xml file in the directory on the server. I downloaded the YourGrids template again and unzipped it locally and the contact.xml file is in there. I checked the file and it has the information listed above, so I uploaded it to the site, but its still not working.
09-23-2012, 01:53 PM
# 4 (permalink)
cdhodgdon
Ok, just did a complete reinstall of the complete template and its working now. Please mark this a resolved.
04-02-2020, 12:36 PM
# 5 (permalink)
ElectronicCarpenter
I could not find the yougrids template forum, but when I searched this thread came up and it is a continuing of this issue. How do you remove the hover effect for the registration page. when I hover over an input and hidden text appears the label disappears.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password