Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Settings in the admin are not apply at live site

05-28-2018, 03:35 PM
# 1 (permalink)
mariopap
Hello.
1. I have a weird problem when I m setting the dimensions of the block in the admin I dont getting the dimensions in the live site
Here is the setting at admin : http://prntscr.com/jnpiu5
But in front : http://prntscr.com/jnpotl
2. In above layout settings I have set 0px in the left block which it is supposed not to show it in the site right ? Even If I have set modules assign on it, correct?
PS. I cant sent the live site .Only with PM please.
Thanks

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: www.youjoomla.com

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password