Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

[SOLVED] cant get to forums

04-27-2008, 11:25 AM
# 1 (permalink)
bposner
Greetings
Keeping getting message dont have access to child forums per template. I have a membership(recent) and can download and get to some of the forums. Forum heading still tells me to upgrade membership \OUR RECORDS INDICATE THAT YOU ARE NOT ABLE TO DOWNLOAD OUR COMMERCIAL JOOMLA TEMPLATES. JOIN NOW OR UPGRADE YOUR MEMBERSHIP\


Did all the usual, cache clear, reboot, delte temp files, etc.

Suggestions?
04-27-2008, 11:36 AM
# 2 (permalink)
CProject60
Contact Neo with the contact us at the bottom of the page. And let him know about the problem you are having. Sometimes you have to click on the login and then enter your login information again.
04-27-2008, 12:13 PM
# 3 (permalink)
bposner
CProject60 wrote:
Quote:
Contact Neo with the contact us at the bottom of the page. And let him know about the problem you are having. Sometimes you have to click on the login and then enter your login information again.
Yes, did that yesterday... thanks

Maybe I can get question answered here. Need to change \Copyright\ is that in CSS or HTML files?
Thanks
04-27-2008, 12:26 PM
# 4 (permalink)
CProject60
Ill check for you. Your site looks great good job.
04-27-2008, 12:31 PM
# 5 (permalink)
CProject60
Index.php line 233.


</div><?php } ?>
<div id=\footer\ >
<div id=\chold\ style=\font-size:<?php echo $css_font; ?>; width:<?php echo $css_width; ?>;\>
<div id=\tools\><? include (\templates/\.$this->template .\/tools.php\);?></div>
<div id=\copyright\>
<a href=\http://www.youjoomla.com\>Copyright Youjoomla.com</a><a href=\index.php?option=com_rss&amp;feed=RSS2.0&amp ;no_html=1\>
<img src=\templates/<?php echo $this->template ?>/images/rss.gif\ alt=\\ border=\0\ />
</a>
04-27-2008, 12:39 PM
# 6 (permalink)
bposner
Thank you... Ithought it was there, old eyes, small print... missed it
thank you for your quick reply.
Pretty nice stuff, very happy with the template. Still some areas not quite sure of, but everything that has suppose to work, has.

Want to get in to the specific forum for the template eventually.

Thanks B)
04-27-2008, 12:42 PM
# 7 (permalink)
CProject60
Neo will be fixing the problem with logins soon. But if you have any more questions Ill help.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password