Youjoomla Support Forums (https://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Module Engine (https://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=211)
-   -   Image sizeing. (https://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=16200)

cral79 09-12-2017 04:55 AM

Image sizeing.
 
1 Attachment(s)
I'm want to use this extension to list the last 6 items in 3 different categories from K3. Seems to work, expect for the image sizing.

It doesn't seem to apply the Intro image width and Intro image height for the front image, and when I have 6 items/articles the grid is all messed up.
Any ideas?

I'm using the genius template, with most setting as in the demo, but changed to 6 items and 3 categories.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Local installation

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal

cral79 10-02-2017 04:08 AM

No tips on how to fix this?

arefund 10-10-2017 05:30 PM

Hello cral79.
Sorry for the delay.
It looks like the height of the items is not properly that is why the layout is crashing.
Please try to add this into the styles.js file located inside the src folder.

Code:

$(window).load(function() {
    var yjmeHeight = 0;
    var yjme;
    $('.garticles .yjme_item_in', yjme).each(function() {
    $this = $(this);
    if ($this.outerHeight() > yjmeHeight) {
                yjme = this;
                yjmeHeight = $this.outerHeight();
          }
    });
    $('.garticles .yjme_item_in').outerHeight(yjmeHeight);
});


cral79 10-17-2017 02:44 AM

Thanks, getting better :)
http://www.cral.no/bilder/news2.jpg

But the settings in the module, doesn't those work? It would be even better if those where active, and all the images was the same size.
http://www.cral.no/bilder/news1.jpg

arefund 10-19-2017 07:56 AM

The image is corrected with the css so it is 100% wide and the height is auto. The best solution is to make your images the same height, if not then you can change the css, add the height to it like this:

.garticles .yjme_item a.item_image{
max-height: your px height;
}

petrgaluska 06-08-2018 09:01 AM

Hi,
I suppose, when I use Buster template, I insert "bengine" instead "garticles" and all code I insert on the end of styles.js (before (jQuery). But it does not work.
http://zshutnik.cz.uvds331.active24.cz/

Petr

petrgaluska 06-09-2018 05:06 AM

It is OK now. I placed code in bad position.

Petr


All times are GMT -4. The time now is 08:00 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.