Youjoomla Support Forums (https://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YouGrids (https://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=171)
-   -   [SOLVED] YJ News Pop don't display images for new popup (https://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=16308)

thomaslab 10-26-2018 12:56 PM

[SOLVED] YJ News Pop don't display images for new popup
 
Hi,
I use YouGrids template with YJ News Pop.
A time ago I had a support account and one long lasting issue was that the ingress picture is not displayed when I click for more news.
It manifests itself when the article is one directory down:
1/ http://rojteatern.nu/index.php click on "visa fler" no problem
2/ http://rojteatern.nu/foerestaellning...ozza-2018.html click on "visa fler" no images.
3/ http://rojteatern.nu/tidigare-produk...-i-hameln.html click on "visa fler" no images.

So, as soon as the link is one or more levels down the ingress images is not displayed.

I was told that the developers was working on a solution, 2 years ago but it's not solved.

Regards
Dennis

Are you sure your are posting in product assigned forum?: No

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: http://rojteatern.nu

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal

neo 10-26-2018 02:49 PM

As far as I know is that we simply could not replicate the issue on our end and that there is some htaccess override or component that we did not get to see or test.

thomaslab 10-26-2018 02:54 PM

Hi,
Ok, the issue is alive since a couple of years at our site if you want to investigate.
Regards
Dennis

thomaslab 03-16-2021 08:23 PM

Hi all,

Found a workaround: When one add a image for the ingress-image it ends up like this: "image/xx/xx". When one as I have a multilevel menu where the category is added to the URL the image-URL is added to the category and therfor incorrect. I added a "/" in fron of the URL in the articles and - problem solved (some years later). so it should look like this: "/image/xx/xx"


All times are GMT -4. The time now is 06:08 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.