Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Menu missing background

03-10-2011, 07:29 PM
# 1 (permalink)
altjxx
Home

For some reason, after uploading the YouGrids 16 Template and uploading it to Joomla, I activated the template and the menus are missing backgrounds...

Is there something I did wrong? This is the same way I do every other installation of a template.
03-11-2011, 10:32 AM
# 3 (permalink)
altjxx
Quote:
Originally Posted by joomlagold
site link is wrong
I actually took Joomla off and reinstalled Joomla from scratch. Installed the YouGrids-16-template again and it's back up, still missing menu backgrounds.
03-14-2011, 03:57 PM
# 4 (permalink)
altjxx
Any update to this?
03-14-2011, 04:03 PM
# 5 (permalink)
neo
i see images being called but there are none , can you go to each menu item and just hit clear on menu image , tab Link type
03-14-2011, 04:06 PM
# 6 (permalink)
altjxx
Nice, thanks! Some of them worked and some didn't. Can you take a look to see if it's a normal bug in the template or something else I need to mess with?
03-14-2011, 04:28 PM
# 7 (permalink)
altjxx
Can you click on "Site Map" and see what that SQL issue is about for me? I know it's a bit off topic.

EDIT: Deleted it. Created a new one and it's working fine. Thanks for your help.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password