Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

FREE Movie Studio Not Loading

09-26-2010, 08:21 PM
# 1 (permalink)
smarttill
I loaded the component first. I see a picture (green with play button). I load the module 2nd and get no picture. I enable the module and put it in position top1. I add the movie list using .MOV and .FLV and then preview and see a list but no player. YouGrids - YJSimpleGrid Framework Base Template
09-27-2010, 02:53 PM
# 3 (permalink)
smarttill
It's the files. I had to conert the MOV to a proper FLV. The FLV also had to be converted? This morning I can see the player in Green? Testing and got it to work with converted file only. IPhone .MOV will not work?

Thanks.
01-11-2012, 09:58 AM
# 4 (permalink)
xpatman
I can't get movies to play
I loaded the component first, then the module, made a menu link to check it works, made four videos to view

Well I have the links in the box but no logo.

So I un- installed all and started again, still the same.
Changed the Mootools Loaded Enable to Disable

What is odd is that on another site it all works,

I have read thou some older posts and changed permissions, uploaded to the media/yjstudio_video folder

Can you help ??

A link is here = Golden Girls
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password