Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Category title linkable problem

07-26-2010, 02:13 PM
# 1 (permalink)
dmontpe
Hi. Thanks for such a great template. I've run into a problem when switching an article to show the category title linkable. What happens is the hypertext of the category title extends to the full article content. Where's the problem?

I have one more issue but I will post it in a new thread in case it can help someone else.
07-26-2010, 02:26 PM
# 2 (permalink)
jaycburton
Greetings, and welcome to the forums.

Can you post a link to your site, please?
07-26-2010, 03:15 PM
# 4 (permalink)
jaycburton
Hi - I looked at your site and noticed not all articles exhibit this behavior. Please check that specific article and see if you have some unexpected content in it.
07-26-2010, 04:42 PM
# 5 (permalink)
dmontpe
Actually, some of them I had disabled the linkable category title and that's why that didn't happen. Now I have enabled it in all of them and it happens in every single one. Hypertext actually extends up to the first link in the content. It's like the </a> tag is not there.

That's why there is one article where the title link doesn't overextend. In that one, there is a <a name...> tag on top. Now, that gave me an idea for a workaround which I'll use if there's no other fix, but it seems to be a problem of the template which is not closing the title link tag.
07-26-2010, 05:32 PM
# 6 (permalink)
jaycburton
Hi - I installed the YouBubble demo, then set 'Section Name' and 'Category Title' to "Show", and 'Section Title Linkable' and 'Category Title Linkable' to "Yes". It all works as expected. I will do a base Joomla install and try just the template next.
07-26-2010, 06:03 PM
# 7 (permalink)
jaycburton
Hi - I installed Joomla 1.5.20, then installed only the YouBubble template. I then set 'Section Name' and 'Category Title' to "Show", and 'Section Title Linkable' and 'Category Title Linkable' to "Yes". As before, it all worked as expected.

Have you tried setting 'Search Engine Friendly URLs' to "No"? Beyond that, what extensions do you have installed, or what modifications have been made to any portion of the template?
07-27-2010, 07:26 AM
# 8 (permalink)
dmontpe
I tried switching SEF to No and the problem's still there (made sure to clear cache and cookies).
07-27-2010, 09:14 AM
# 9 (permalink)
jaycburton
Hi - Okay, what other modifications have you made to your files, and what other extensions are installed? As I said previously, I did not encounter this issue when testing on my server.
07-27-2010, 09:58 AM
# 10 (permalink)
dmontpe
I kept modifications to the minimum. Most of them to gray.css to change colors and layout.css to add margin or padding. Haven't changed index.php at all. I've got AEC for membership and Kunena forum. Other than that, I just added JCE Editor.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password