Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

[SOLVED] image slider not working with sh404sef

11-29-2009, 07:44 AM
# 1 (permalink)
in2town
Here is my problem, when i activate image slider for my joomal 1.1 site, the title of the main goes back to the original title of the site instead of the title that i have given the page. When i deactivate the module, the title of the page is back to normal again.

Can anyone let me know if they have come across this please
11-29-2009, 12:09 PM
# 2 (permalink)
orion_
Can you give link to the problem, please
11-30-2009, 08:28 PM
# 3 (permalink)
in2town
My site where the problem is, is Lifestyle Magazine Your Lifestyle Magazine bringing you Celebrity Interviews and Entertainment News with your Lifestyle Magazine - Cheap Flights

I was using this on my home page but it also caused a problem there
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password