Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

YJmodule picture display problems

11-03-2015, 11:41 AM
# 1 (permalink)
ibrahims
Hi,

I'm using the YJ module engine and it is generating empty items with the selected items. I verified the number of items to display and it's correctly set.

Also the module is changing the order of the item each time i navigate to the page containing the module.
I attached a screenshot of the problem.

Any help ?

Thanks.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: localhost/

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal
Attached Images
File Type: jpg yj_module_engine_display_problem.jpg (20.1 KB, 8 views)
11-04-2015, 07:58 AM
# 2 (permalink)
arefund
Hello ibrahims.
Can you please post your site link so i can help you out.
Kindness costs the least, but is worth the most!
11-05-2015, 07:48 AM
# 3 (permalink)
ibrahims
Hi,

Sorry, the site is installed on a local machine.
if you need more screenshots i can provide them.

Thanks.
11-05-2015, 07:52 AM
# 4 (permalink)
arefund
I can't troubleshoot without the link, need to see the module class suffix and adjust the fix for it, post the module suffix please.
Kindness costs the least, but is worth the most!
11-06-2015, 02:44 AM
# 5 (permalink)
ibrahims
Hi,

thi is the module class suffix : tengine
11-06-2015, 06:20 AM
# 6 (permalink)
arefund
Please try to add this into templates\your_template\src \styles.js file:

Code:

            // set yjme element height by highest to make sure floats are not broken
            var yjmeHeight = 0;
            var yjme;
            $(".tengine .yjme_item", yjme).each(function () {
                $this = $(this);
                if ($this.outerHeight() > yjmeHeight) {
                    yjme = this;
                    yjmeHeight = $this.outerHeight();
                }

            });
            $('.tengine .yjme_item').outerHeight(yjmeHeight);
Kindness costs the least, but is worth the most!
11-06-2015, 01:41 PM
# 7 (permalink)
ibrahims
Hi,

I made the changes that you suggested but the promlem still accures. Instead the Our Skills module animation of the Tendo template stopped working.
There are many nested functions i don't know if i inserted it in the right place in the mentioned file.

I put the site onjline this is the link : www.vifco.co/vifco
you need to enter several times to the same menu item to reproduce the error. The display changes each time.

Thanks.
11-07-2015, 07:47 AM
# 8 (permalink)
arefund
I checked and i am not able to find the error, refreshed few times the home menu item and same no issues. What browser are you on?
Kindness costs the least, but is worth the most!
11-11-2015, 07:47 AM
# 9 (permalink)
ibrahims
Hi,

I use mozilla firefox. Check the other menu items.
11-14-2015, 07:54 AM
# 10 (permalink)
arefund
Checked again and I can't see the issue, only thins is that your images are smaller then the holder block.
Kindness costs the least, but is worth the most!
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password