Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

logo

05-01-2014, 09:27 AM
# 1 (permalink)
nevopros
Hello
when i set "show YJSD logo" to no thats what i get. please tell me how to fix. setting to yes doesnt help tho
Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /home/user1131816/www/bigbusiness.by/templates/yougrids/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: YouGrids - YJSimpleGrid Joomla! Templates Framework Demo

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal
05-02-2014, 01:56 AM
# 2 (permalink)
neo
is not the logo , it is the js bug in admin ,
have you switched the site lang?

what exact joomla version are you using?
what exact YJSG version is the template?
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password