Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Videos not sizing properly when more than one video on the page

12-10-2012, 03:53 PM
# 1 (permalink)
fatcreat
I have 2 of the same video in an article. The top video is sized 60px high and the bottom is 360 high. What we need is audio only in the top video, so I made the height small so as to not show the video portion. The other video is the full picture and sound.

No matter the setting we put in the 2nd video, it only shows the size of the first video. Here is the code:
{mbox:http://www.whats-that-noise.com/imag...tle=What's That Noise?|vthumb=question_mark.jpg|height=200|width=1 60|caption=What's That Noise?}

And the noise is......

{mbox:http://www.whats-that-noise.com/imag...tle=What's That Noise?|vthumb=question_mark.jpg|height=200|width=1 60|caption=What's That Noise?}

I have cleared cache, Joomla and site.

Thanks in advance,

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.0

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: What's That Noise? - December 9, 2012

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No
12-11-2012, 07:30 PM
# 2 (permalink)
pmanolis
Hello,

I am not sure what's wrong here, the code that you pasted here should be working but the one on your site when you click on "click here for the answer" prompts to download the file.
12-11-2012, 07:40 PM
# 3 (permalink)
fatcreat
Probably because I've been messing around trying to fix this. I will leave these two untouched to see if you can figure it out.

The link is here Home The top question mark should open small, 60px high, and the bottom question mark is the answer and should open 360px high.

What's happening is they are both opening small.

This is the code from the page.

{mbox:http://www.whats-that-noise.com/imag...tle=What's That Noise?|vthumb=question_mark.jpg|height=125|width=1 00|}

{mbox:http://www.whats-that-noise.com/imag...tle=What's That Noise?|vthumb=question_mark.jpg|height=125|width=1 00|}
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password