Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

[SOLVED] Robots noindex, follow regardless joomla configuration

07-19-2012, 01:29 PM
# 1 (permalink)
Leobici
Hallo,
first of all... sorry for my bad english!
I'm using Yougrids free template version 1.0 and YJSG Version 1.0.11 Stable on joomla 1.5.26 and since i switched to this template i noticed that every page has <meta name="robots" content="noindex, follow" />
This is regardless every joomla configuration.

I know <head> code lies in yjsg_head.php file but i'm not able to find where this meta can be modified... i really want to keep this nice template but i need, obviously, content="index,follow"...
do you know how can i change this parameters?
Thank you very much,
Leo.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 1.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Viaggi indipendenti, cicloturismo, mountain bike, trekking-Life in Travel

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No
07-20-2012, 12:08 PM
# 2 (permalink)
Leobici
Sorry,
it wasn't template problem.
I updated kunena and it was kunena last entries module to cause the problem...
thanks anyway!
07-21-2012, 07:49 AM
# 3 (permalink)
orion_
Thank you for the update.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password