Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Fireboard Qustion - cheeky I know

09-13-2008, 02:55 AM
# 1 (permalink)
treehugger
Neeeeeeeeeeeee-oh

I know this isnt a you joomla question and I realise I am being VERY cheeky but I also know youll tell me if I have stepped outta line so thats cool.
Plus - I notice this forum is Fireboard and if you dont ask you dont get, right?

I have asked this question on Best of Joomla forum and even though my question has had 7639 views (!!!!) no-one has replied to me and I feel quite sad.

This is my problem:
I am running J 1.5.2 in legacy mode and I have installed Fireboard 1.0.5.

In my Joomla config I have enabled user registration and ticked all the appropriate boxes in the FB config too.

When I click on \Register\ at the top of the FB forum I get taken to the registration page where I fill out all the fields. But when I hit \Register\ nothing happens apart from the registration page being refreshed.

I cant login because the registration hasnt gone through - theres no activation email or anything - just a refreshed registration page.

I have tried disabling modules to see if any of them could be affecting this but that makes no difference what-so-ever.

Any help greatly appreciated.

www.enetcomputers.net
09-13-2008, 12:18 PM
# 2 (permalink)
neo
to be honest I had no idea 1.05 is out
now it says RC1 , so if I where you I would not use it since it is not stable .

Use 1.0.4 and it should not give you any problems.

as for their support they are famous by not answering. the community is supporting themselves without developers


as for your bug

it has nothing to do with FB

I see it is directing to joomla registration properly so FB is out of the question

what you need is this


<jdoc:include type=\message\ />

open template index.php

and place it under


<div id=\<? echo $content; ?>\>

this way you get the alert what was done on registration,

I registered and activated my account with no problems

and made a post
09-13-2008, 12:20 PM
# 3 (permalink)
neo
o I used FF , different browser might give different result

AND PLEASE!!!! UPGRADE TO 1.5.7 or 1.5.6!!! NOW ! DO IT ! YOU CAN DO IT!
09-13-2008, 01:31 PM
# 4 (permalink)
treehugger
:lol:

You are a star!

Thank you SOOOOOOOOO much.


neo wrote:
Quote:
AND PLEASE!!!! UPGRADE TO 1.5.7 or 1.5.6!!! NOW ! DO IT ! YOU CAN DO IT!
*deep breathes*

I KNOW........
09-15-2008, 06:06 PM
# 5 (permalink)
Ardoris
treehugger wrote:
Quote:
:lol:

You are a star!

Thank you SOOOOOOOOO much.


neo wrote:
Quote:
AND PLEASE!!!! UPGRADE TO 1.5.7 or 1.5.6!!! NOW ! DO IT ! YOU CAN DO IT!
*deep breathes*

I KNOW........
Take my word for it!
You WILL get hacked soon or later if you dont upgrade.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password