Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Media element stops after plugin update

10-11-2016, 03:01 PM
# 1 (permalink)
jujujiju
Hello! I have the same problem on my site. Update the plugin to the latest version "Yjsg Framework Plugin v2.2.5" and have stopped working elements showing videos.

In the template editor, I have activated the option to display media "MediaElement Settings> Turn on MediaElement> Yes"

That could be happening?
Thank you very much for your help

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes
What is your CMS version?:Joomla! 3.6.2
MySQL Version: 5.5.43
PHP version: 5.5.24
Link to installation: localhost
Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No
Is this personal or client website?: Client
Site: www.radiovisionjujuy.com.ar
10-13-2016, 08:20 AM
# 2 (permalink)
arefund
Hello jujujiju.
Forwarded this to the developers and will advise you asap.
Kindness costs the least, but is worth the most!
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password