Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Logo disappeared after modification

09-11-2016, 12:24 PM
# 1 (permalink)
bemyfriend
Hello,
I installed the demo version of kickoff template and after changing the logo, it disappeared from frontend. I got this message:
Warning: explode () expects parameter 2 to be string, array GIVEN in /templates/mysite/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 247

Warning: array_key_exists () expects parameter 2 to be array, null GIVEN in /templates/mysite/yjsgcore/lib/yjsg_loadgrids.php on line 254

I made the following update:

I replaced the line:
$ Grid_widths = explode ('|', $ Document,> params-> get ($ get_w_param));
with:
if (is_array ($ Document,> params-> get ($ get_w_param)))
$ Document, $ grid_widths => params-> get ($ get_w_param);
else
$ Grid_widths = explode ('|', $ Document,> params-> get ($ get_w_param));

which led to the disappearance of the error message BUT the logo has not returned.
Please give me a suggestion.
Thank you!

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: localhost

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes

Is this personal or client website?: Personal
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password