Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

[SOLVED] error \/tools.php\);?>

06-27-2008, 06:06 PM
# 1 (permalink)
shynee
hI i HAVE JUST BOUGHT THIS FINE LOOKING TEMPLATE BUT AFTER INSTALLING THE DEMO i GET THE FOLLOWING PROBELMS

1 ERROR CODE ON TOP OF THE PAGE (template .\/head.php\);?> )
2 THE SITE TOOLS BUTTON TO CHANGE FONT SIZE ETC DOES NOT WORK YEST IT IS SEE TO ON IN THE BACKEND
STRANGE BLACK OUTLINE AROUND THE TEXT AND IMAGE WHEN SLIDER SET TO FADE JUST FOR A SECONDE AND THE IMAGE CHANGES

IF ANYONE CAN HELP I WOULD BE VERY GREATFULL

MANY THNAKS

COLIN

PS MY TRANSACTION CODE WAS 3W809500FY4378508

THE ERROR CAN BE SEE AT WWW.GIGREEVOO.VOM
06-27-2008, 06:10 PM
# 2 (permalink)
neo
Hello Collin , please do not use caps since it is referred to as screaming. now did you had any issues with template before you installed page peal? what is your server setting . php and mysql version,
06-27-2008, 06:18 PM
# 3 (permalink)
shynee
Hi sorry about caps writing this on a PS3

yes issue was there before page curl

PHP 5.25
SERVER Apache/2
PHP SETTINGS =

Safe Mode: Off
Open basedir: None
Display Errors: Off
Short Open Tags: Off
File Uploads: On
Magic Quotes: Off
Register Globals: Off
Output Buffering: Off
Session Save Path: None
Session Auto Start: 0
XML Enabled: Yes
Zlib Enabled: Yes
Disabled Functions: None
Mbstring Enabled: Yes
Iconv Available: Yes
WYSIWYG Editor: Editor - No Editor
06-27-2008, 06:24 PM
# 5 (permalink)
shynee
ok done
06-27-2008, 06:40 PM
# 6 (permalink)
shynee
now what?
06-27-2008, 06:42 PM
# 7 (permalink)
neo
I posted msg in wrong forums , sorry , trying to help on 3 sides here

you need to allow short open tag in your php.ini , ask your hosting provider to enable it for you . in mean time I will look for workaround for users who do not allow it on thirs servers. if I am fast enough I will post the fix here
06-27-2008, 06:57 PM
# 9 (permalink)
neo
ok my friend fund easier way

open index.php

line 63


start tag goes like this

Code:

<? require
change to

Code:

<?php require
same thing on line 164

Code:

<? include
change to





Code:

<?php include
than open tools.php


line 1
change to

Code:

<?php include


line 21 same thing

line 31 same thing ,


I will note this and not include short tags in future templates


For those of you who donít know, here is a short php open tag:

Code:

<?
And here is a full php open tag:

Code:

<?php
Short tags are bad because they can conflict with xmlís open tag:

Code:

<?xml
06-28-2008, 05:13 PM
# 10 (permalink)
shynee
Hi again

I did what you say re changes to both the index and tools php file but now the site does not load correctly atall

please take a look

www.gigreevoo.com

maybe I have done somthing wrong or there is another conflict ?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password