Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Countdown doesnt start working

07-29-2013, 04:06 AM
# 1 (permalink)
nodi75
Module is successful instaled but I cant start counting down.
I see on the page counter pre text but the number I cant activate.
Can you help me, please?
Thank you.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: N/A

Link to installation: Aktuáln

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes

Is this personal or client website?: Personal
08-20-2013, 01:52 AM
# 3 (permalink)
kurt224
Hi support,

same error here. Pretext and Posttext both appeared without any graphic / count down. Have tried to change template, change position (inside or outside article).

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes
What is your CMS version?: Joomla 2.5.13
MySQL Version: 5.0.91-log
PHP version: 5.3.13
Link to installation: None
Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No
Is this personal or client website?: Personal
08-20-2013, 05:52 AM
# 4 (permalink)
arefund
Hello kurt224.

Can you please post the link where you published the module and please pm me with the admin info's so i can check the administration of the module.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
08-22-2013, 03:25 PM
# 5 (permalink)
kurt224
Hi,

the site is not online yet, running on my PC. Any idea ?
08-23-2013, 07:06 AM
# 7 (permalink)
kurt224
@ Neo
Many thanks for you mail. Have uploaded the site and PM the details to you.
08-28-2013, 01:00 AM
# 8 (permalink)
kurt224
Hi Neo and Arefund,

any feedbacks about this issue ?
08-28-2013, 05:41 AM
# 10 (permalink)
kurt224
Hi Neo,

Turning it on don't change anything. I was playing around with the parameters previously to make it work this is why it was turned off.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password