Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Cannot get user1 to user4 blocks in YouGrids template to line up

08-08-2012, 06:40 AM
# 1 (permalink)
JSheridan
Hi
I cannot get user1 to user4 blocks in YouGrids template to line up in one line across the template.

I have added the class suffix .box below to four custom html modules and given them the positions user1, user2, user3 and user4 and the code into template.css

.box {
padding: 0px;
margin: 0px;
box-shadow: 0px 0px 3px darkgray;
}

and I have also added this to the layout.css file

#user1, #user2, #user3, #user4 {
padding:3px;
}

I have also tried adjusting the templates module grid settings but nothing seems to work, please see picture attached, any help would be appreciated!
Tanks in advance

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 4.x

PHP version: 4.x

Link to installation: localhost

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes
Attached Images
File Type: jpg User1-4.jpg (16.2 KB, 8 views)
08-08-2012, 06:52 AM
# 2 (permalink)
arefund
Hello JSheridan.

Can you please post the link of your installation so i can troubleshoot.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
08-13-2012, 07:06 AM
# 3 (permalink)
JSheridan
Its on Local host! I just need to know the css to change this, would float right solve this?
08-13-2012, 05:37 PM
# 4 (permalink)
orion_
Hi
I looked at your picture
it looks like you have some module published there to the left or right which is preventing the user4 to spread across the page.

Try ctrl 0 to adjust your browser to right width
Check in the template parameters (settings)
Check the default settings for the site width and the module width settings.
08-14-2012, 06:37 AM
# 5 (permalink)
JSheridan
No I do not have anything published there, only what you see in the picture! The browser is set to its correct width and the template parameters have not been changed, the grids are set to equal % so it has no reason not to display properly!
08-14-2012, 07:16 AM
# 6 (permalink)
orion_
I meant what if you unpublish the module with Questions in it?

it is very hard to help with no live link
08-14-2012, 07:23 AM
# 7 (permalink)
JSheridan
That is not a module and it is at the bottom of the page, its a plugin for customer support, it is not in the user position to begin with
08-14-2012, 02:32 PM
# 8 (permalink)
arefund
Hello JSheridan.

It doesn't has to be in the user position to break the layout. If you use something on the right, inset and left block the mainbody is using smaller width and that's why your users are not in line.

As orion sad in previous post it is very hard to help without the installation link.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password