Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

HTTP 500 error after enabling plugin

01-23-2012, 03:15 PM
# 1 (permalink)
lselbach
Hi there!

I installed the YJ Portfolio theme and also YJ MEga Menu.

When enter in the theme, it asked me to enable plugin.

When I enable plugin, the site wont open and gives me a HTTP 500 error.

If you need aditional info, just ask me.

Cheers
Lucas

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 1.7

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: O Criador da Realidade - A Vida dos Seus Sonhos Possvel

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No
01-24-2012, 05:07 PM
# 3 (permalink)
neo
i loged in but i cant see the error info, can you please post here , lang pack for language you use and if you can the Apache error log for 500 error . This could be in reference with some other plugin or extension so please list everything that you installed after our demo and if you can link to those files so I can get them and install.
01-24-2012, 06:51 PM
# 4 (permalink)
lselbach
Hi Neo,
I installed a lot of extensions in the last days (I cant remember all of them).

The last ones I remember
- Mia FLV Basic Player (its working)
- Youtube Gallery
- Youfact News Engine

(Im uninstalling the tools Im not using).

Im asking for my ISP to give me the LOG so I can send you.

Ill make contact ASAP.
thanks
Lucas
01-25-2012, 07:32 AM
# 6 (permalink)
lselbach
Hi Neo,
I finally could find the error log (Ill sent you via PM for security reasons).

I disabled some plugins and uninstalled some, some templates as well.

I believe that the error log can tell you many things (I isolated the error to understand).

Thanks!
Lucas
01-25-2012, 10:14 AM
# 7 (permalink)
neo
open the error log again , and search only for 500 server error , the one you sent is for images only has nothing to do with the issue you have
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password