Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Another one: video's are not playing

09-02-2010, 08:27 AM
# 4 (permalink)
jaycburton
@ ncredyble When YJ products are installed on properly configured servers/sites, they should work just fine. Whenever someone posts in the forum that they have installed (whatever) and it is not working, I install (whatever) on a sandbox site (on one of my servers) and try to replicate the issue being reported.

Having well over 30 years experience in various fields, I know one of the most frustrating things is reporting something that no one else can duplicate. This is no exception. That is why the demo packs exist. By starting with code you know works, you can begin modifying it to fit your needs. I always recommend testing early and often. That way, if you break something, you can easily undo it and find an alternative method that works before going too far.
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password