Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

[SOLVED] Videos do not play

07-09-2009, 07:41 PM
# 3 (permalink)
asenia
Im sorry to sound a little aggressive, but If you read my post, I said that I was UNABLE to access the FREE forums it would take me straight to the Club forums, there seems to be an error with the links, and I even had someone else test it out and had the same problem. Therefore I was FORCED to bring up this old thread which I apologise for, yet also was not intentional for that reason stated.

I read the rules, and used the search function, and only a few threads emerged, with the same problem with no real answer other than to read the forums. The spaces were not the problem. Ironically, after typing all that out, I looked over the permissions again and there was just one value missed. An error on my part, I admit, and now it appears to work. But thank you for the reply, and I appreciate you taking the time to look... I understand this can become tiresome
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password