Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Not working popup

06-30-2009, 07:23 AM
# 1 (permalink)
strggg
pop-up with no reaction.

hi, i am trying to use with a normal template. unfortunately by clicking the buttons no popup appears. tell me more plz

thx

EDIT: Ok, it are not JS or mootools errors from my template which are causing this (i tried to
disable them for the theme) ... still not working.

To be honest, its so easy to create a pop-up with login box simply by using rokbox, highslide or else.
But I hoped to get your module working because it looks nice. Unfortunately it is not mature for public access. if there is no answer within 7days i will go on with reviewing

tx
07-01-2009, 07:28 AM
# 2 (permalink)
neo
I am trying not to misunderstand your post , if you are asking for help that do just that please, your last statement kinda looks like blackmail. if I misunderstood please clarify and in order to get help read forum rules and post link to installation. Simply saying it does not work does not cut it
07-01-2009, 11:53 AM
# 3 (permalink)
strggg
hi neo

sorry I dont speak/write well english. I had to translate "blackmail" which you used - i did not intend to be understood this way.

- J1.5.1.1
- tried with ruk milkyway and other themes
- usual shared hosting
- special: i use it not on www.mywebsite.com but www.joomla.mywebsite.com

thank you anyway for a response ... this is very rare thesedays on free extensions ... therefore i apreciate that even more. I wish your extension could work onmy website ... i would suggest it then to others.

thank you for checking my website shortly

regards,
Stepko
07-01-2009, 07:38 PM
# 4 (permalink)
kooomo
Same for me...tried it on various sites and it never works

Dev http://booshido.com/frogs/

Thanx
07-01-2009, 07:52 PM
# 5 (permalink)
neo
strggg , your template is using different moo version and default joomla mootools is not loaded , switch template to joomla default and it will work

kooomo, module css is not loaded at all , did you change any module files , advise what j version it is , is legacy on ?
07-01-2009, 08:16 PM
# 6 (permalink)
kooomo
Hi,
Thanx for prompt response.
Didn't change any module files
Version is 1.5.9

And yes legacy is on. But put it off and no change

It works on temp not using JS
07-01-2009, 08:55 PM
# 7 (permalink)
kooomo
Hi again,
Inserted JS and CSS on my index and so far so good.

Thanx a lot for great support
07-02-2009, 06:48 AM
# 8 (permalink)
strggg
hi neo

thx for the info
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password