Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

Adding youtube video

04-27-2008, 10:14 AM
# 1 (permalink)
cuppan
Neo: I am having a problem adding a youtube video to Video1. I opened the module and copied the embed file into it- all that came up was the code on the front screen. My mb plugin is enabled. I did at one point get a red line which was part of the frame of the video. I did look through the postings and it seemed a lot of the inquires were more involved. This is the code that i embedded


</p>

<img src=\file:///C:/DOCUME%7E1/HP_ADM%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg\ border=\0\ width=\425\ height=\373\ /></p>


</p>

</p> <div><object classid=\clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000\ codebase=\http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0\ width=\425\ height=\373\><param name=\width\ value=\425\ /><param name=\height\ value=\373\ /><param name=\wmode\ value=\transparent\ /><param name=\src\ value=\http://www.youtube.com/v/D1R-jKKp3NA&hl=en&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&bord er=1\ /><embed type=\application/x-shockwave-flash\ width=\425\ height=\373\ wmode=\transparent\ src=\http://www.youtube.com/v/D1R-jKKp3NA&hl=en&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&bord er=1\></embed></object></div>
Any suggestions?
Thank you
04-27-2008, 10:28 AM
# 2 (permalink)
CProject60
Just insert this Code and do the same with image.

Replace this line. http://www.youtube.com/watch?v=-PsHVAE4ygw


<a title=\Sea of Skin\ href=\http://www.youtube.com/watch?v=-PsHVAE4ygw\><img width=\130\ height=\97\ border=\0\ title=\\ alt=\\ src=\http://i.ytimg.com/vi/YyRtlIddnmo/default.jpg\ /></a> <a href=\http://www.youtube.com/watch?v=-PsHVAE4ygw\ title=\ The Phantom of the Opera-Kiss From A Rose
\><img width=\130\ height=\97\ border=\0\ title=\\ alt=\\ src=\http://i.ytimg.com/vi/DOiUKD-6R5U/default.jpg\ /></a>




With this line http://www.theeyeofthedolphin.com/tr...ailer_6-19.mov

<a title=\Sea of Skin\ href=\http://www.youtube.com/watch?v=-PsHVAE4ygw\><img width=\130\ height=\97\ border=\0\ title=\\ alt=\\ src=\http://i.ytimg.com/vi/YyRtlIddnmo/default.jpg\ /></a> <a href=\http://www.theeyeofthedolphin.com/trailer/eod_trailer_6-19.mov\ title=\ The Phantom of the Opera-Kiss From A Rose
\><img width=\130\ height=\97\ border=\0\ title=\\ alt=\\ src=\http://i.ytimg.com/vi/DOiUKD-6R5U/default.jpg\ /></a>
04-27-2008, 10:47 AM
# 3 (permalink)
cuppan
Probably a stupid question but here goes. Is that code an acme code? I am trying to get up a video about a graduation ceremony. I also see The Phantom of the Opera. If I insert the code you suggested will the Phantom of the Opera and The Eye of the Dolphin come up?
Sorry if this questions seems stupid.
Thanks
04-27-2008, 10:58 AM
# 4 (permalink)
CProject60
That was just a sample code to test the video.

Use this example and replace it with your youtube video link and image.You need to upload your image to your server.

http://www.youjoomla.com/support-for...y-website.html
04-27-2008, 12:58 PM
# 5 (permalink)
cuppan
After uploading the image to my server and changing the perm. I can only view it and not insert code. Am I missing something?
04-27-2008, 01:25 PM
# 6 (permalink)
CProject60
Were you able to insert the video on your site and change it to the Commencement Speech video?

Look at the code for this.
This is what need to be replaced in the example code for your image to show.

=\http://i.ytimg.com/vi/YyRtlIddnmo/default.jpg\

and replace it with the web address of your image.

For the Youtube video link, copy the address from the broswers address bar on youtube.
05-03-2008, 11:03 AM
# 7 (permalink)
charles99

Neo I just downloaded the TV Guide Demo and install it. When I click on the youtube links nothing happens! You know that little image box you get when the system can find a image or video clip thats what I amgettin on all the links on the home page...

Here the link to my web ugazoo2
05-03-2008, 11:11 AM
# 8 (permalink)
CProject60
Youtubes sever is down. Go to there website and youll see.
05-03-2008, 11:18 AM
# 9 (permalink)
charles99

Thank C, I thought I did a bad install or something..... But I do intend to have fun with this template... Nice one Neo and alll...
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password