Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

SOLVED:Trouble with norwegian letters in heading.

03-28-2008, 07:53 AM
# 1 (permalink)
Glimmerman
Hi,

I started my membership today and are very happy with the templates.

But when i installed Newsline and started to add my own articles i found som errors..

[img size=276]http://www.youjoomla.com/images/fbfiles/images/missing_letters1.jpg[/img]

The text marked with red is a H3 header and the text should be \Sigar Form/Strrelser\

Anyway to fix this ??
03-28-2008, 07:59 AM
# 4 (permalink)
Glimmerman
No its not. :-)

Your template is removing the norwegian letters on some4 headings, this on is H3 header.

Original text: Sigar Form/Strrelser
With your template: Sigar Form/Strrelser
03-28-2008, 08:06 AM
# 6 (permalink)
Glimmerman
Yes Norwegian is my primary language.

When switching back to the standard Joomla 1.5 template everything is ok.
03-28-2008, 08:15 AM
# 7 (permalink)
neo
give me a link please , I see charset set to UTF-8 and language output comes fine , or give me some line in Norwegian , I want to test on my server
also link to Norvergian language if you have it
02-18-2011, 11:46 AM
# 8 (permalink)
orion_
Hello

Please read forum rules.

Do not post in someone Else's thread
Give link to your installation for support
What template are you using?
02-18-2011, 12:42 PM
# 9 (permalink)
kel_rapunzel
I am so sorry for the posting.

I have been trying to solve the problem 2 days but couldn't find any solution, so I have removed the you travel template. If you can help about the problem I may install it again. Everything is ok but Turkish characters (ie. , , , etc.) don't appear in Headings.
02-18-2011, 01:04 PM
# 10 (permalink)
orion_
Well that explains it

The youtravel template is using Cufon Fonts and you would have to download the propper version of them to work with your language.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password