Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

since enable custom.css no entries are displayed

10-28-2015, 11:07 AM
# 1 (permalink)
shardtmann

Hi,

today i was trying to edit a custom.css file.
So i went into the configuration of the youtrader template,
and has enabled "activate custom.css file".

Since ive activated it, i cant see any content of my modules ive had.

Also ive disabled custom.css again,
ive changed to another template aso, but without success.

Please Support me. What is gonna happened with my website?
Thanks for supporting me.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: No

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: https://car-check.eu

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Client

Are you sure your are posting in product assigned forum?: No

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: https://car-check.eu

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Client
10-28-2015, 01:04 PM
# 2 (permalink)
shardtmann

Ok. I found the issue.
All Positions in template are lost... ive just only 5 positions since ive activated the cutom.css file.
(Left, Right, inserttop, insertbotton, breadcrumb)

All other positions are shown in module but doesnt work.
Could someone Support me to solve this issue?
10-28-2015, 06:28 PM
# 3 (permalink)
shardtmann

Ive reinstalled Youtrader Template with newer Version because ive installed 1.0.5 instead of 1.0.6.
Also ive reinstalled YJSG v2 Plugin because ive also installed a 1.xxx Version.
Attention:
Read careful the instructions. First YJSG v2 Plugin, then Template Update.
I walk right into a trap and wasnt careful and dont read instructions.
Im glad that ive done no changes to the Default Template instead of the "remove Branding".

Now im up-to-date without any issues.

Note:
There must be an Issue with the old Template Version when activating the custom.css option in template advance configuration.

Kind Regards
shardtmann
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password