Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

html tag <a> messing up all the modules.

02-09-2014, 02:49 PM
# 1 (permalink)
kimberleym
Hi.

i am using sportranks template and on first page i have some modules,

YJ Newsflash 5 - position: Adv3
YJ Newsflash 4 - position: Adv2
YJ Module Engine - position: Top2

when i add <a> to "Alowable html tags" the whole front page brake.

please see Video here:

Code:

http://sv.tinypic.com/r/21npnvn/8
Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: local

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal
02-10-2014, 03:57 PM
# 2 (permalink)
arefund
Hello kimberleym.

You should also add the closing tag for link , </a>.
After that check your site.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
02-10-2014, 05:20 PM
# 3 (permalink)
kimberleym
Hi,

your idea did not work? i ahve tried it before.

first the way you show the tag is wrong </a> it should be like this <a/> this way it acctully create a links in YJ Newsflash 4 and 5. if i use your way is does nothing.
and also if you see the end of the video the tag has a closing on it.

Any ideas?

warm regards Kim
02-11-2014, 09:48 AM
# 4 (permalink)
arefund
Can you please post your site link so i can check the html, i have to see the issue. It has to be something with the closing tag, try to add this in:

<a>,</ a> or if the engine is inverting it like this <a/> try to add space like this:

<a />

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
02-11-2014, 10:47 AM
# 5 (permalink)
kimberleym
i have pm you site logins
02-11-2014, 12:05 PM
# 6 (permalink)
arefund
You have to set more characters so it can read the tags.
Right now i set it to 700 so its working now.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
02-11-2014, 04:23 PM
# 7 (permalink)
kimberleym
Hi,
Thx for your help.
was that the reason all of the modules collapsed?
02-11-2014, 06:24 PM
# 8 (permalink)
arefund
Yes, because there was not enough characters and it could not read all tags you added in.
Closing this thread now.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
Thread Tools
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password