Hello there! Welcome to Youjoomla Support Forums

We are Web Development Company specializing in Joomla Templates , Joomla Extensions and WordPress Themes development . You are not able to see some forum threads due to your memberhip level. To unlock all forums and special customer support please take few moments to signup . If you are just searching for free joomla templates , or free joomla extension support simply head to our Free Joomla Support forums and open a new thread. Our moderators will help you as soon as possible. To spead up the response time please take few seconds and go over forum rules

Have fun!

grids lost / modules not displayed

12-28-2013, 04:24 AM
# 1 (permalink)
shortyms
I am using the Businessreport template.
After saving a different module widths in ->Grid1 module widths ->Top1 the whole template was resettet and siwtched the Color to brick. Also the modules (sidenav, yslider...) are gone
After setting back to blue again the layout is ok, but the modules are still not displayed. Also changing the Module positions make no difference.
If you like i can give you the Login by pm

thanks

Are you sure your are posting in product assigned forum?: No

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Home

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal
12-28-2013, 06:24 AM
# 2 (permalink)
arefund
Hello shortyms.

Please pm me with your admin info's.

Thank you.
Kindness costs the least, but is worth the most!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

Members Login

Username
Password