Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   Multimediabox (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=27)
-   -   SOLVED: site modul Equalizer content wont work (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=874)

FlatRate 05-22-2008 08:19 AM

SOLVED: site modul Equalizer content wont work
 
Transaction ID 9K491561Y4197040S
www.treffpunkt.de.com

Hello,

I wanna change the pictures and adds in Equalizer e.g. \Eve\, \Justin\, \Viva La Bands\, Beyonce. I went to \site-modul\ and changed the title it works.

But if I want to change something in the content insert/edit image, or new media it wont work, it doesnt matter which button, no of them work. I push the button and no extra window is open. Nothing, not in FF, IE or Opera.
Sometimes, but very rare, and I dont know why, a window is open, and I can do something. But very rare.... is this a bug? What can I do?

neo 05-22-2008 08:33 AM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
please read forum rules

FlatRate 05-22-2008 11:08 AM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
Hi neo,

sorry, what did I wrong?

CProject60 05-22-2008 11:19 AM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
You have to post new topics under new thread.

FlatRate 05-22-2008 11:46 AM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
I am very sorry,

I thought I did that? New thread and posting - sorry my english is not so very well, but anyway, the whole day I was searching for that fault in a lot of boards, and here was the only help - that I post my question in a wrong way, or place or whatever?

My result - I didnt find anything, only that a few other guys have the same problem. Now the night has come and no result.... thx a lot, thats the way I like it... :angry:

CProject60 05-22-2008 11:57 AM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
First, what are you asking about? The Equalizer template or the tab module. And what is it that you are trying to do.

FlatRate 05-22-2008 12:06 PM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
Hello CProject60,

I try to change the pictures \Eve\ or \Viva la Bands\ in Equalizer...

I am in the (content) WYSIWYG Editor, and nothing works. If I click a button, there is no popup Window, the buttons are dead.

I only want to change the pictures and youtube links in \Eve\, \Justin\, \Viva la Bands\ and \Beyonce\.

Please help me
thx a lot

CProject60 05-22-2008 12:27 PM

Re:site modul Equalizer content wont work
 
Thats the multi media box extension thats being used in that position. You dont edit it with a wysiwyg editor.

Now you have to start a new thread in the MULTI BOX: Forum for me to help.


All times are GMT -4. The time now is 07:15 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.