Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YouGrids (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=171)
-   -   Kunena YJSG menu on local host fix (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=7622)

mario123456 02-06-2011 08:32 AM

Kunena YJSG menu on local host fix
 
Hello,

today i install Kuena and wen i click on my Menulink Forum than I get the Warningmessage :

Code:

Warning: require(TEMPLATEPATH/html/mod_menu/yjsg_menuswitch.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /xxx/xxxx/xxxxx/xxxxx/xxxxxx/templates/yougrids/html/mod_menu/default.php on line 17
Please Help me.

Greetings
Mario

neo 02-07-2011 09:37 AM

you sure you did not remove any template files ,

look in
templates/yougrids/html/mod_menu/
see if
yjsg_menuswitch.php

is there

neo 02-07-2011 09:41 AM

where did you find kunena for joomla 1.6 ?

mario123456 02-07-2011 02:02 PM

Yes I am sure i dont remove any files.

The Kuena 1.6.3 is Supported Joomla 1.6 you can see it there : Kunena - To Speak! Next Generation Native Joomla Forum

Text:

Quote:

The Kunena Team is excited to announce the release of Kunena 1.6.3. This is a maintenance & security release for Kunena 1.6 but its main goal is to provide a native support for Joomla! 1.6 and all users are recommended to upgrade to Kunena 1.6.3
Greetings

neo 02-10-2011 09:20 AM

we are testing now but cant reproduce the error. can you advise what exactly you have done?

JimShortz 03-15-2011 08:04 PM

I can reproduce the error - so happy! ;-0
 
Hi there,

I get exactly the same error message from Kunena.

I installed Kunena from this package "com_kunena_v1.6.3_b4344_2011-01-31.zip" on Joomla 1.6

I have checked that the "switch file" you mentioned exists in the template folder - it does. Mine was a new Joomla installation with everything pretty standard.

For now I have given up and installed the "Discussions" forum module, but I would love to have Kunena instead...

Any ideas folks?

neo 03-15-2011 08:34 PM

i guess your testing on local just tested and fund the issue , kunena is messing with some defaults , change templatename/html/mod_menu/default.php to this


Code:

<?php
/*======================================================================*\
|| #################################################################### ||
|| # Package - Joomla Template based on YJSimpleGrid Framework          ||
|| # Copyright (C) 2010  Youjoomla LLC. All Rights Reserved.            ||
|| # license - PHP files are licensed under  GNU/GPL V2                ||
|| # license - CSS  - JS - IMAGE files  are Copyrighted material        ||
|| # bound by Proprietary License of Youjoomla LLC                      ||
|| # for more information visit http://www.youjoomla.com/license.html  ||
|| # Redistribution and  modification of this software                  ||
|| # is bounded by its licenses                                        ||
|| # websites - http://www.youjoomla.com | http://www.yjsimplegrid.com  ||
|| #################################################################### ||
\*======================================================================*/
// No direct access.
defined('_JEXEC') or die;
$getapps= & JFactory::getApplication();
$template = $getapps->getTemplate();
require( JPATH_SITE.DS."templates".DS.$template.DS."html".DS."mod_menu".DS."yjsg_menuswitch.php");
if ($params->get('class_sfx') =='nav' || $params->get('class_sfx') =='navd' || $params->get('class_sfx') =='split') {
                require( JPATH_SITE.DS."templates".DS.$template.DS."html".DS."mod_menu".DS."yjsg_topmenu.php"); /* top menu only*/
}else{
                require( JPATH_SITE.DS."templates".DS.$template.DS."html".DS."mod_menu".DS."yjsg_sidemenus.php");/* side  menus only*/
}
?>



All times are GMT -4. The time now is 02:21 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.