Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Whois Module (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=76)
-   -   .ca domain always taken (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=7190)

ebreaka 11-11-2010 03:33 PM

.ca domain always taken
 
Hi,

I just isntalled the whois module on my website and it's seems that the response from whois.cira.ca is wrong somehow... In the code i see response AVAIL ... but even if the domain is not taken, the script will ALWAYS tell its taken... somebody know how to fix this issue ?

All the other domains types work perfectly...
the issue apply only to .CA domains

I also noticed that even the demo on this website is having the same problem...

thanks in advance,
regards

maggoo 11-11-2010 04:07 PM

Maybe a problem with the registrar?
Have a look here: http://www.youjoomla.com/joomla_supp...xtensions.html, about the adjustements you could make.

ebreaka 11-12-2010 05:31 PM

I have found how to fix the issue with .CA domains

I suggest you guys to update the mod_yj_whois.php

Change AVAIL to "Domain status: available" and note, important, there is 9 spaces between status: and available... The forum is ripping the spaces and it won't work without the 9 exact number of spaces required...

Now everything is working fine...

maggoo 11-12-2010 07:43 PM

Thanks for sharing it ebreaka, much appreciated.
Closed and solved as we say.


All times are GMT -4. The time now is 04:11 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.