Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Movie Studio Free version (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=97)
-   -   FREE Movie Studio Not Loading (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=6860)

smarttill 09-26-2010 08:21 PM

FREE Movie Studio Not Loading
 
I loaded the component first. I see a picture (green with play button). I load the module 2nd and get no picture. I enable the module and put it in position top1. I add the movie list using .MOV and .FLV and then preview and see a list but no player. YouGrids - YJSimpleGrid Framework Base Template

neo 09-27-2010 08:35 AM

your movie links are wrong
http://deancarpenter.com/tctube//med...ideo/pixar.FLV
http://deancarpenter.com/tctube//med...deo/iphone.MOV

smarttill 09-27-2010 02:53 PM

It's the files. I had to conert the MOV to a proper FLV. The FLV also had to be converted? This morning I can see the player in Green? Testing and got it to work with converted file only. IPhone .MOV will not work?

Thanks.

xpatman 01-11-2012 09:58 AM

I can't get movies to play
I loaded the component first, then the module, made a menu link to check it works, made four videos to view

Well I have the links in the box but no logo.

So I un- installed all and started again, still the same.
Changed the Mootools Loaded Enable to Disable

What is odd is that on another site it all works,

I have read thou some older posts and changed permissions, uploaded to the media/yjstudio_video folder

Can you help ??

A link is here = Golden Girls

neo 01-11-2012 01:40 PM

@xpatman read forum rules please open your own thread


All times are GMT -4. The time now is 08:19 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.