Youjoomla Support Forums (
-   News Tabs Module (
-   -   K2 content (

SoSaraDotCom 07-24-2010 11:28 PM

K2 content
Will the news tabs module work with K2? If so, how do I get my K2 categories to show up in the content source choices? Thanks.

jaycburton 07-25-2010 01:08 PM

Greetings, and welcome to the forums. :)

As written, I do not believe they will.

All times are GMT -4. The time now is 02:26 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.