Youjoomla Support Forums (
-   Joomla Help (
-   -   mbox not working?! (

gryphy 09-08-2007 02:15 AM

mbox not working?!
Hey... I love the idea, and the look of this on the demo site, and perfect addition to my site, but I can't get this to work.
I've got the plugin installed and published; Just trying to get a movie(mp4) to work - small one hosted on my server.
I'm just using the html code:

<a href="" title="Shuffling Jack">Shuffling Jack</a>
The content page with the link on it is:

But clicking on the link just opens the movie on page and loads it normally... ???

Any help with getting this to work would be greatly appreciated.


neo 09-08-2007 02:42 PM

Re: mbox not working?!

look on our demo page the link works look on the bottom

this most have something to do with template scripts

okok I see it

here ate more js files from your site , and I say there is just to many ant mootools and prototype are interfering with each other


<script type="text/javascript" src="" ></script>
<script type="text/javascript" src="" ></script>
<script type="text/javascript" src=";/script>
<script type="text/javascript" src=";/script>

this are your scripts also

try upublishing com_jreviews and let me know

have you tried any other movie files?

neo 09-08-2007 02:50 PM

Re: mbox not working?!
your jrewives lightbox.js has javascript error

gryphy 09-08-2007 08:48 PM

Re: mbox not working?!
Mate... You are a LEGEND... Why didn't I look at that first... Maybe a few too many beers... :D

Within jreviews there is an option to disable loading those offending javascripts. Turned them off... and BAM! it worked!

Loving your work man!

neo 09-09-2007 02:01 AM

Re: mbox not working?!
Nice I am glad I could help ! ;D You owe me that beer :)

traegami 04-10-2013 03:50 PM

Play local mov files in lightbox

I have a selection of videos some hosted on youtube and a couple of local files/

The youtube files play perfectly in the floating lightbox, but when i click a link to the local files (quicktime) I get a small lightbox quickly replaced by full browser screen replay.

Only error I can find is:

Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html: "http://localhost/iaatm/#". jquery.min.js:2
p.extend.clean jquery.min.js:2
p.buildFragment jquery.min.js:2
p.extend.parseHTML jquery.min.js:2
p.fn.p.init jquery.min.js:2
p jquery.min.js:2
(anonymous function)
p.extend.each jquery.min.js:2
p.fn.p.each jquery.min.js:2
(anonymous function) localhost:37
p.event.dispatch jquery.min.js:2

Any ideas


All times are GMT -4. The time now is 04:21 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.