Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Whois Module (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Problem with .fr and .ch (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=5300)

yatoula 01-22-2010 08:01 AM

Problem with .fr and .ch
 
Hi,
I added the lines in the code module
Code:

function maxWhois(){ 
    $this->serverList[0]['top']      = 'com';
        $this->serverList[0]['server']  = 'whois.crsnic.net';
        $this->serverList[0]['response'] = 'No match for';
        $this->serverList[0]['check']    = false;
       
        $this->serverList[1]['top']      = 'net';
        $this->serverList[1]['server']  = 'whois.crsnic.net';
        $this->serverList[1]['response'] = 'No match for';
        $this->serverList[1]['check']    = false;

        $this->serverList[2]['top']      = 'org';
        $this->serverList[2]['server']  = 'whois.publicinterestregistry.net';
        $this->serverList[2]['response'] = 'NOT FOUND';
        $this->serverList[2]['check']    = false;
       
        $this->serverList[3]['top']      = 'info';
        $this->serverList[3]['server']  = 'whois.afilias.net';
        $this->serverList[3]['response'] = 'NOT FOUND';
        $this->serverList[3]['check']    = false;
       
        $this->serverList[4]['top']      = 'fr';
        $this->serverList[4]['server']  = 'whois.nic.fr';
        $this->serverList[4]['response'] = 'No match for';
        $this->serverList[4]['check']    = false;
       
       
        $this->serverList[5]['top']      = 'ch';
        $this->serverList[5]['server']  = 'whois.nic.ch';
        $this->serverList[5]['response'] = 'No match for';
        $this->serverList[5]['check']    = false;
       
}

I do not understand why the extensions. com and. ch say the area is taken when not?
Thanks

jaycburton 01-22-2010 08:36 AM

Hi - Not sure why you are experiencing this. Use the extension demo at Welcome to the Frontpage to test:

shsrjsrjsrjstrkjtykt.com available IS AVAILABLE: Click here to Register

foxnews.com not available IS TAKEN: VISIT


All times are GMT -4. The time now is 05:19 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.