Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Mega Menu Plugin (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Submenu over screen right side (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=14127)

Hotfox 04-15-2016 11:16 AM

1 Attachment(s)
Hello Arefund
first of all .. I've reinstalled the backup so the issue with the sidepanel does not exist anymore.
Then I've installed different templates for check; last one is template "Creative" because it has also the menu on top on the right.
But the menu is not on the right, but below the logo on the left --> see pic

my test-site: www.hundesport-pratteln.ch/site

arefund 04-19-2016 08:01 AM

It looks like the menu is set to be flexible inside template administration, change it to in-header. You can't check this issue with this template, the header is inside the site width 1200px. The best way is as i sad before to install default creativestudio demo and check then for the menu.

Hotfox 04-19-2016 10:40 AM

3 Attachment(s)
Hello Arefund
Top-Menu is set as "in-header" and as "smooth dropdown"; so, all as mentioned by you.

Just to show you: I've my site on hundesport-pratteln.ch/NET and the test-site on hundesport-pratteln.ch/SITE

On the productive-site NET the website is set on "full width" and the submenu goes over the screen. On the test-site SITE the website is set on "boxed" and you see that the navigation/submenu is working as requested.
--> see screenshots (navigation1 and navigation2)

One last thing I'm wondering:
- In boxed version I have a specific with and also some headers and extrapositions are boxed --> navigation is working as should be
- in the full-width version the header and extraposition goes over the full width of screen but the remaining parts of the website are likely "boxed", centered on the screen with some space to the border of the screen; the logo is completely on the left, the navigation is completely on the right --> and in this case the navigation/submenu is not working properly (--> see screenshot "page full width")

arefund 04-20-2016 07:01 AM

You can try to add div that will hold your logo and menu inside the box width.
Please try this, go to templates\your_template\layouts\yjsg_headerblock_c ustom.php file
Create one div that will hold the header div, above line #13 add this:
Code:

<div class="header-out yjsgsitew">
and close the div above the comment at the bottom:
Code:

</div>
<!-- end header -->

After that check your page and check if that is ok with you.


All times are GMT -4. The time now is 10:52 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.