Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YJ Mega Menu Plugin (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Submenu over screen right side (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=14127)

Hotfox 04-05-2016 11:32 AM

1 Attachment(s)
Hello Arefund
I've installed YJSG Framework 2.2.3; cleaned chache, closed browser ... but it's still the same. Submenu is going over the right side of screen.
see pic

arefund 04-06-2016 07:26 AM

Can you please try to switch your menu now to smooth dropdown and please pm me with admin info's.

Hotfox 04-06-2016 08:33 AM

Have send you PM

arefund 04-08-2016 07:17 AM

Please check pm.

arefund 04-12-2016 09:14 AM

Please try this to be sure, install clean Creativestudio demo on your server, check for the menu and let me know if that is working, if yes then it's something on your page that is crashing the menu function.

Hotfox 04-12-2016 10:04 AM

Hello Arefund
I'll not install Creativestudio Demo because it's too complicated for me (I don't know how to do and this will take a lot of time for me).
But I let you know, that I've actually another (Test-)Site that I should go to implement in the next few days; also with Creativestudio and there I've the same issue.
You can see the website: www.businessengineer.net/hvg

arefund 04-13-2016 07:53 AM

I just talked to the developer and same on his side the menu is working properly, the flip is working. Please try to remove the css that you added extra in, disable custom.css file, of course first make a backup of that file and the css inside template admin panel.
After that please check for it, also please check if you have other css code added extra in if yes please disable it.

Hotfox 04-13-2016 10:13 AM

1 Attachment(s)
Hello Arefund, thank you for feedback.
just tested: eliminated custom.css and disabled custom.css.
Issue still there ... no impact.

Then I've entered custom-code and enabled custom.css again and now a new issue: the sidepanel with the login opens directly over the full screen when website will load!!!
I didn't change anything other than explained above!!!!

Hotfox 04-14-2016 11:38 AM

Hello, any news on my reply? I need urgent solution because website cannot be seen. thank you!!!

arefund 04-15-2016 10:00 AM

I am still checking to find out what can cause the issue with the menu, not quite sure.
Tried on my local to install the demo and order the menu items as you did, but same, its working on my side.
Also for the side panel, its working without issues on your page.
Checking for it further will advise you asap.
Can you please advise if you had that issue before on previous templates.
Also please try to download some other template and install it assign it as default and check if the menu will work. Please make a backup first.


All times are GMT -4. The time now is 02:35 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.