Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   Baseline (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=256)
-   -   Lightbox not working? (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=13697)

hamlin 04-24-2015 06:02 AM

Lightbox not working?
 
Hi all, i may be dumb, but can't get why lightbox isn't showing in a popup, it's basically just a link to the image.
I use the framework button to insert the shortcode which looks like:
[yjsgimgs image="images/image.jpg" class="yjsg-lightbox-items" title="Testimonianze" link="images/imageBIG.jpg" target="" effect="none"]
For what i see from demo and official documentation it should work out of the box?
Am i missing some?

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 3.x

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Local VM

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal

arefund 04-27-2015 07:05 AM

Hello hamlin.
Can you please post your site link so i can see the output.

hamlin 04-27-2015 10:38 AM

1 Attachment(s)
I would be happy but there's a problem, it's a local virtual machine :)
Apache doesn't send any error, so i'm a bit confused.....
Any hint?
i've attached the source, not sure it can help btw....

arefund 04-28-2015 05:18 AM

I am not able to see what could be the issue without admin info's or your site link.


All times are GMT -4. The time now is 02:51 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.