Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   YouGrids (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=171)
-   -   How to assign the language to each instance? (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=13694)

eldenico 04-19-2015 11:51 PM

How to assign the language to each instance?
 
You said "I duplicated the template and assign a language and menu to each instance, ...
4- I installed yougrids assign a language and menu to each instance
Result: Except the menu, everything worked fine. when i clicked the flags it changes the languages but the menu does not change.

I'm not sure how can I assign a language to each instance. What I did was:
Using the template manager, I selected YouGrid template, I select copy using the options on the top menu. It appears a new template named: "Yougrids - Default (2)".
But I don't know how can I assign a language. I have one menu for english and one for spanish. But Spanish Menu isn't working.
Thanks in advance.

arefund 04-20-2015 05:18 AM

Hello eldenico.
Please follow forum rules and open new thread if you have a question.
You can assign the template to your menu item here:
http://prntscr.com/6vyw2z
And the menu item can be assigned to the language you need inside the menu item on the right side:
http://prntscr.com/6vyw70

eldenico 04-21-2015 04:51 PM

Hello arefund. Sorry, but since I was asking about a multilingual page, I thought it was the place to post the question. Thanks for your answer it worked perfectly. You are very kind and your answer was very useful. Thanks again.


All times are GMT -4. The time now is 03:33 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.