Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   Baseline (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=256)
-   -   Issues with default link color and Style 3 (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=12342)

rteeples 03-07-2014 04:14 PM

Issues with default link color and Style 3
 
I have edited the Style 3 CSS. That's the only one I know of.

The issue is that all of a sudden the settings for link color on the template won't apply. If I try to change the link color, it reverts my Default style setting back to Style 1 from style 3.

If I have Style 3 set, it reverts my link color back. It used to work but I must have a setting preventing me from changing the link color?

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Ranches Utah Golf News and Notes

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes

Is this personal or client website?: Personal

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Ranches Utah Golf News and Notes

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: Yes

Is this personal or client website?: Personal

rteeples 03-07-2014 04:17 PM

To Clarify, the setting only changes the article link color, not the regular sitelink colors. They remain red color no matter what I do.

neo 03-08-2014 12:58 PM

changing style css will not affect template admin. are you sure you did not change style css file name, folder name etc? if you did you need to apply same changes in templatedetails.xml file


All times are GMT -4. The time now is 09:08 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.