Youjoomla Support Forums (http://www.youjoomla.com/joomla_support/index.php)
-   Baseline (http://www.youjoomla.com/joomla_support/forumdisplay.php?f=256)
-   -   Trying to use IMAGE FADE (http://www.youjoomla.com/joomla_support/showthread.php?t=11970)

lepetitjardin 12-05-2013 05:11 PM

Trying to use IMAGE FADE
 
Hi,
I'm trying to use the shortcode image fade effect in the Baseline template from here: Image Effects

It works in an article very easily; e.g. IMG fade test 2

However, I'm also trying to use it (within a very lightly modified (default) Virtuemart template); e.g. Online shop where it doesn't work.

It might well be some Virtuemart (CSS?) override that breaks it. It's odd that some of the other YJT shortcode image effects work where the image fade doesn't. I've tried the polaroid, tilted, etc. and they work there fine - it's just the image fade that doesn't.

Grateful for any help and thanks for reading.

Are you sure your are posting in product assigned forum?: Yes

What is your CMS version?: Joomla 2.5

MySQL Version: 5.x

PHP version: 5.x

Link to installation: Home

Have you edited any files? If yes tell us which ones.: No

Is this personal or client website?: Personal

neo 12-06-2013 08:29 AM

you have js conflicts it is the jq before mootools
Screenshot by Lightshot

correct order of joomla libs
Screenshot by Lightshot

lepetitjardin 12-07-2013 08:43 AM

Thanks Neo, for spotting that.

Trying to work out what was loading the Jqueury script too soon (before Mootools), I remembered there is an option in the back end of Virtuemart (under Configuration->Templates) under "Activate Css Styles & Javascripts" for "Using the VirtueMart jQuery".

Unchecking this prevented Virturemart loading JQuery too soon and fixed it.

Many thanks again.


All times are GMT -4. The time now is 06:48 PM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.